Необходими продукти:
за месото:
2 с. л.захар
1 ч. л.пет подправки
4 с. л.мед
1 ч. л.оризово вино
1 ч. л.соев сос
2 ч. л.сусамово олио
1 кгсвинско месо
за морковената туршия:
500 гморкови
1 ч. л.сол
4 с. л.захар
140 млоцет
80 млтопла вода
за сандвича:
багета
мариновано свинско
морковена туршия
краставица
люти чушки халапеньо
майонеза с мед
пресен кориандър
1.Чесънът се нарязва на ситно и се смесва с останалите продукти. Месото се нарязва на едри парчета и се добавя към сместа. Маринова се 24 часа в хладилника, след което се пече на грил.
4 с. л.захар
140 млоцет
80 млтопла вода
за сандвича:
багета
мариновано свинско
морковена туршия
краставица
люти чушки халапеньо
майонеза с мед
пресен кориандър
Начин на приготвяне
1.Чесънът се нарязва на ситно и се смесва с останалите продукти. Месото се нарязва на едри парчета и се добавя към сместа. Маринова се 24 часа в хладилника, след което се пече на грил.
2.Морковите се нарязват на жулиени и се смесват с останалите продукти за туршията. Бърка се, докато захарта се разтвори. Оставя се да престои поне 1 час.
3.За сандвича всички продукти се слагат в багетата в ред и количество на вкус.