Необходими продукти:
4 пресни чоризо колбаса
1 лист замразено бутер тесто
1 яйце
2 с. л. мляко
1 ч. л. сусамово семе
доматен сос
Начин на приготвяне:
Загрейте незалепващ тиган на средно висока температура. Добавете колбаса.
Загрейте фурната до 220 ° C .
Нарежете бутер тестото на четвъртинки.
Върху всяка четвъртинка сложете 1 чоризо колбас.
Навийте ролцата, за да се затворят.
Поставете ролцата в тава.
Поставете ролцата в тава.
Смесете яйцата и млякото заедно в купа.
Поръсете със сусам.
Пече се в продължение на 20 минути или до златисто.
Пече се в продължение на 20 минути или до златисто.
Нарежете всяко ролце на малки парченца.
Сервирайте.