Необходими продукти:
400 г фасул
200 г домати
1 праз
55 г ( 1/3 чаша ) маслини Каламата
1 1/2 с. л. магданоз
1 с. л. каперси
2 скилидки чесън
3 с. л. зехтин
4 ( около 200 г ) рибни филета
2 с. л. лимонов сок
листа от рукола
Начин на приготвяне:
Комбинирайте фасул, домати, праз, зехтин, магданоз, каперси, чесън и половината от маслото в купа. Подправете с черен пипер.
Разделете сместа с фасула в листовете хартия. Отгоре сложете рибата.
Комбинирайте лимоновия сок и останалото масло в купа.
Сгънете двете дълги страни на всеки лист хартия върху плънката, за да се притисне. Поставете в тава за печене. Пече се в продължение на 15-20 минути.
Разделете порциите в чинии и отгоре поръсете с листа от рукола.