Jamie Oliver рецепти

Пюре от грах с джоджен


Необходими продукти:
  • 1 картоф
  • 500 г замразен грах
  • малка връзка джоджен
  • 1 ч. л. сол
  • смлян черен пипер
  • краве масло
Начин на приготвяне:
Картофът се обелва и се нарязва на кубчета.
Вари се до полуготовност в солена вода.
Изсипва се замразеният грах и се довежда до кипване.
Вари се около 3-4 минути.
Прибавя се ситно нарязаният джоджен и се кипва за 1 минута.
Водата се излива.
С помощта на преса за картофи се намачква или се пюрира в блендер.
Подправя се със сол и смлян черен пипер.
Пюрето от грах с джоджен се подправя с кравето масло.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

adnow

loading...